Eletex-Web4

Proactieve partner voor de textielindustrie

Group Eletex bv - by Dirk Benoit

Welkom bij Group Eletex!

Een concurrentiële en complexe sector vraagt om professionele ondersteuning op maat van jouw bedrijf. We geven je toegang tot een sterke selectie van merken en fabrikanten in de textielmarkt. Zo vind je vlot een antwoord op de huidige en toekomstige uitdagingen binnen je eigen onderneming. Van een nieuwe machine tot de complete automatisering van je productieomgeving. We breien er graag een mouw aan.

Eletex-nieuwewebsite

Nieuwe website voor Eletex!

  24/02/2023

Om u nog beter te informeren verwelkomen wij jullie graag op onze vernieuwde website. Grasduin en ontdek onze mogelijkheden. Neem vrijblijven contact op en we bespreken graag uw project!

Eletex-nieuwewebsite

Talen frans en engels volgen...

  24/02/2023

We zijn volop bezig met onze website te verruimen met een franse en een engelse versie. Deze komt binnenkort online.

We are working on our website to add a french en english version. Soon online!

CCI eNewsletter_Aug 2023_We sincerely invite you to join TITAS_EN

Met  slechts "1 spoel" onderzoek & ontwikkeling, steekproeven en kleine bestelling voltooien

  25/08/2023

CCI gaat je op TITAS 2023 het innovatieve concept van geweven stof laten zien. Heb je vaak moeite met het ontwikkelen van nieuwe producten? Is er altijd geen eenvoudige en snelle manier om je ontwerp om te zetten in realiteit? Waarom is het zo moeilijk om een stuk stof te maken? Nu kun je alle antwoorden vinden bij CCI. Onze complete geautomatiseerde oplossingen (single-end sizing, single-end warping, weefmachines) verbeteren niet alleen de efficiëntie van de R&D en het ontwerp van nieuwe producten, maar kunnen ook de productie van monsters en kleine orders sneller maken.

CCI is volledig toegewijd aan het bemonsteren van oplossingen voor gevarieerde weeftoepassingen. We veranderen de conventionele manier die mensen gewend zijn te kennen. Met innovatieve technologie vereenvoudigen en verkleinen we de traditionele productieapparatuur. In tegenstelling tot een grote groep garenklossen die nodig zijn op traditionele apparatuur, heeft CCI's oplossing een zeer eenvoudig ontwerp dat minimaal "1 klos" vereist om het meeste weefproces te voltooien. Al onze machines maken gebruik van computergestuurde technologie en een gebruikersvriendelijk interfaceontwerp om de productie-efficiëntie sterk te verbeteren en de kosten verder te verlagen.

Met slechts "1 spoel" kunt u gemakkelijk allerlei soorten geweven stoffen maken, van kledingtextiel, huishoudtextiel en meubeltextiel tot technisch textiel. Of het nu voor R&D, ontwerp, bemonstering of kleine hoeveelheden is, u blijft de markttrends voor. Er is geen ingewikkelder proces dan traditionele massaproductie. U kunt stoffen maken van dezelfde kwaliteit als op de productielijn tegen lagere kosten!

 

Het Sampling Loom, Evergreen II zal tijdens TITAS 2023 tentoongesteld worden om je te laten zien hoe je binnen '1 dag' een stuk stof kunt maken. Mis dit evenement niet en bezoek ons op stand nr. M930, Taipei Nangang Exhibition Center, Hal 1, van 17 tot 19 oktober.